OVER INDOORWALKING POWER

Founding father

De bedenker van dit unieke groepsfitness concept is Enric Bonilla. In 2004 besloot Enric om een work-out op te zetten met vele voordelen. Het succes van dit fitnessprogramma ligt in de fysieke en emotionele ervaringen die het met zich meebrengt. Met die achterliggende gedachte is Indoorwalking Power ontstaan.

Indoorwalking Power is een rechtopstaande, low-impact training die gepaard gaat met een sensationele groepsles. Daarnaast is het bedacht met de intentie om de strijd aan te gaan tegen overgewicht.

Zo heeft Enric ervoor gezorgd dat Indoorwalking Power voor zowel beginners als ervaren sporters een prettige, maar toch als een zeer uitdagende groepsles kan worden ervaren!

De Indoorwalker

De Indoorwalker is ontstaan uit een speciale combinatie van een crosstrainer en een spinning bike. De beweging van de indoorwalker simuleert een lopen in verschillende tempo’s, posities en gevarieerde technieken.

De Indoorwalker beschikt over een aantal unieke eigenschappen, waardoor de indoorwalker eindeloos veel mogelijkheden biedt!

Visie en Missie

“Een inspirerende omgeving voor beginners en topsporters, jong en oud, voor iedereen toegankelijk!”

Indoorwalking Power is begonnen met als hoofddoel om actief bij te dragen in de strijd tegen overgewicht. Doordat je de les naar eigen niveau kunt aanpassen is Indoorwalking Power voor beginners makkelijk toegankelijk en voor de topsporters toch een hele uitdaging! Dus of je nou beginner bent of topsporter, jong of oud, herstellende bent van een blessure of andere klachten, Indoorwalking Power is voor iedereen!

No excuses, get started!