Onze unieke opleiding

Lijkt het jou een leuke uitdaging om Indoorwalking Power les te geven? Dan heb je eerst het Indoorwalking Power instructeurs certificaat nodig. Omdat Indoorwalking Power gebruik maakt van de allernieuwste technieken, leiden wij de instructeurs zelf op.

Zo heb jij de kans om de Indoorwalking Power skills eigen te maken zodat, wanneer je deze opleiding hebt afgerond hebt, jij er helemaal klaar voor bent om als groepsles professional in elk fitnesscentrum Indoorwalking Power te geven. Zo kan je altijd overal aan de slag!

Blended learning!

Het volgen van de Indoorwalking Power instructeurs opleiding gaat in 3 stappen. Stap 1 is de E-learning, hier leer je de basiskennis die je nodig hebt om groepslessen te kunnen geven denk hierbij aan het les geven op muziek, fysiologie en veiligheid bij groepslessen. Bij de praktijkdag, wat stap 2 is, gaan we zo veel mogelijk ervaren wat Indoorwalking Power met jou kan doen, welke skills je kan gebruiken en wanneer. Zodat wanneer jij het certificaat in handen hebt, je deelnemers optimaal kan laten ervaren wat het met hun kan doen.

Daarnaast zal er op de praktijk dag een gedeelte van de theorie behandeld worden. Deze dag zit vol uitdagende en leerzame momenten. Stap 3 is de E-learning toets, in deze toets wordt er gekeken of jij de ins en outs van Indoorwalking Power hebt geleerd. Heb je deze afgerond dan heb jij het certificaat voor Indoorwalking Power instructeur.

Nu kan jij alle klanten het Indoorwalking Power feest laten ervaren!

Je blijft betrokken

Zelfs nadat je je certificering hebt gehaald laten wij je niet aan je lot over! De sport- fitness branche blijft groeien, daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Wij blijven je ondersteuning van hoge kwaliteit bieden d.m.v. kennisdeling, coaching en advies. Zo delen de instructeurs de kennis om je te blijven ontwikkelen. Wij veranderen mee met de tijd en houden rekening met de wensen van de klant. Zo haal je altijd het maximale uit jouw les!

Heb je zelf goede ervaringen deel die met je collega’s!

Overal inzetbaar als Indoorwalking instructeur Power!